Actualitat

« Ves enrere

DIA EUROPEU DE LA INDÚSTRIA

DIA EUROPEU DE LA INDÚSTRIA

 

El pròxim 23 de febrer, en el marc de la Setmana Europea de la Indústria, la Generalitat Valenciana organitza el seminari "Iniciatives regionals per a la reindustrialització europea: l'estratègia valenciana", un esdeveniment local en el qual es presentaran estratègies i oportunitats tant europees com regionals per a impulsar la transformació productiva sostenible des del punt de vista econòmic, mediambiental i social.

El teixit industrial de la Comunitat valenciana ha demostrat capacitats extraordinàries durant la pandèmia. Per això, el govern valencià ha fet una aposta decidida per la indústria donant suport a les iniciatives on el lideratge valencià supose un avantatge a l'hora d'aconseguir oportunitats per al creixement de la industria marcat per les prioritats de la nova estratègia industrial per a Europa, així com dels fons europeus que impulsaran els projectes empresarials que es deriven d'aquesta.

Amb aquest esdeveniment es pretén facilitar i identificar les iniciatives amb capacitat tractora i el seu ajust a les prioritats Europees. A més, es donaran a conéixer les estratègies i iniciatives regionals amb les quals es pretén intercanviar informació rellevant per a reforçar les oportunitats europees.

L'esdeveniment serà en línia i caldrà la seua Inscripció.