Actualitat

« Ves enrere

DIÁLOGO CON LOS CIUDADANOS CON VIRGINIJUS SINKEVIČIUS

DIÁLOGO CON LOS CIUDADANOS CON VIRGINIJUS SINKEVIČIUS

La Presidenta Von der Leyen ha fet de l'acostament d'Europa als seus ciutadans una de les seues prioritats.

Per això ha demanat als seus Comissaris que participen en diàlegs amb els ciutadans, a fi d'enfortir els vincles entre les persones i les institucions que els servixen, reduir la bretxa entre les expectatives i la realitat i comunicar el que està fent Europa.

És per això que el Comissari de Medi Ambient, Oceans i Pesca, Virginijus Sinkevičius, ha convocat un d'estos "Diàlegs Ciutadans", que tindrà lloc de manera online el dia 18 de desembre d'11.00 a 12:00h.

La trobada, que serà moderada per Elena Ochoa, Periodista de Radiotelevisió Espanyola, abordarà temes relatius a la cartera del comissari, emmarcats dins del Pacte Verd Europeu, entre ells l'ocupació durant la transició ecològica, l'economia circular i la neutralitat climàtica en 2050.

Estos diàlegs són debats públics en els quals també hi ha una ronda de preguntes i respostes brindant l'oportunitat de plantejar qüestions als polítics de la UE i que es cree l'acostament. Les preguntes es poden plantejar ja a través d'este post de Facebook o fer-les el dia de la trobada.

Podrà seguir la trobada en el Facebook, Twitter i Youtube, o en la pàgina web de la Representació a Espanya de la Comissió Europea.