Actualitat

EU GREEN WEEK 2020

EU GREEN WEEK 2020

 

 

L'EU Green Week 2020 (Setmana Verda de la Unió Europea) és el major esdeveniment anual sobre la política mediambiental europea. Organitzat per la Comissió Europea, tindrà lloc del 19 al 22 d'octubre i la seua temàtica serà sobre natura i biodiversitat.

Enguany degut a la situació actual de la malaltia del coronavirus (COVID-19) i després de les conseqüents restriccions, la Setmana Verda Europea se celebrarà exclusivament online, podent participar d'un acte inaugural a Lisboa, una conferència a Brussel·les i trobades de socis en tota Europa.

Els participants podran veure totes les sessions en viu i interactuar amb els ponents, a més de tindre la possibilitat d'explorar les exposicions i establir contactes amb els altres assistents.

La Setmana Verda de la UE analitzarà la forma en què polítiques de la UE, com el Pacte Verd Europeu, poden contribuir a protegir i recuperar la naturalesa, deixant-li espai per a restablir-se i prosperar.

La Setmana Verda d'enguany també marcarà una fita en el camí cap a la Conferència de les Parts (CP 15) del Conveni sobre la Diversitat Biològica, ara prevista per a 2021, en la qual els líders mundials adoptaran un pla d'acció decennal per a la biodiversitat: un nou pacte global per a les persones i la natura.