PIMES I UNIÓ EUROPEA

Emprenedors

 

 

HORIZONTE 2020

¿Què es Horizonte 2020? El IVACE t'ho explica

Europa Oportunitats: L'IVACE dona suport a la participació de les empreses, centres tecnològics i entitats de suport a la innovació en programes europeus que permeten la cooperació en I+D+i. Més informació 

Casos d' èxit

Ajudes vigents

Assessorament

 

ERASMUS EMPRENEDORS: És un programa d'intercanvis transnacionals que ofereix a emprenedors novells i persones que desitgen crear una empresa l'oportunitat d'aprendre d'empresaris experimentats que dirigeixen petites empreses en altres països participants.
 
Al web del programa pots trobar el teu punt de contacte local més pròxim a la Comunitat Valenciana.
PROGRAMA EUROSTARS: Aquesta iniciativa europea facilita el finançament dels projectes d'I+D liderats per Pimes intensives en I+D. Espanya és el motor principal d'Europa quant a taxes de participació en aquest programa Europeu. Les PIMES de la Comunitat Valenciana han demostrat ser MOLT ACTIVES en l'actual fase d'execució de EUROSTARS. 
PORTAL EUROPEU DE PROJECTES D'INVERSIÓ: És una plataforma central de promoció de projectes de la UE que aspira a tendir un pont entre els promotors de projectes de la UE i els inversors. El Portal vol augmentar la visibilitat de les oportunitats d'inversió existents a la UE.