Portals

Nuevo logo ED

Actualidad

Ves enrere SUBVENCIONS PER A ACTIVITATS DE FORMACIÓ I DIFUSIÓ SOBRE LA UE

SUBVENCIONS PER A ACTIVITATS DE FORMACIÓ I DIFUSIÓ SOBRE LA UE

Es convoquen per a l'any 2022, subvencions de la Generalitat Valenciana per a la realització d'activitats de formació i difusió en matèria d'Unió Europea i d'acció exterior.

S'ha publicat, amb data 7 d'abril, la Resolució de la Presidència de la Generalitat, per la qual es convoquen, per a l'any 2022, subvencions per a la realització d'activitats de formació i difusió en matèria de la Unió Europea i d'acció exterior.

 

Mitjançant estes ajudes es pretén contribuir a la divulgació de coneixements relatius a la Unió Europea, la participació ciutadana a la Unió Europea, i qualsevol altre aspecte relacionat directament amb la Unió Europea o amb l'acció exterior de la Comunitat Valenciana, tant respecte a països de fora de la Unió Europea com d'organismes internacionals, realitzades per entitats públiques, entitats sense ànim de lucre, i cooperatives.

Per al present exercici es consideren prioritàries les següents temàtiques:

  • Pacte verd europeu.
  • Participació de les regions a la UE.
  • Fons Next Generation UE.
  • Europa adaptada en l'era digital.
  • Desenvolupament del pilar europeu de drets socials.
  • Any europeu de la joventut.

 

Les ajudes, que podran ser sol·licitades durant un mes a partir de l'endemà de publicar-se, consistiran en una subvenció de les despeses subvencionables fins a un total de 10.000 euros per sol·licitud.

Per a més informació, pots consultar el DECRET 16/2021, de 19 de maig, del president de la Generalitat, pel qual s'aproven les bases reguladores de la concessió de subvencions per a la realització d'activitats de formació i difusió en matèria de la Unió Europea i d'acció exterior.

Accedix al tràmit a través de l'assistent de tramitació de la Generalitat Valenciana.

 

T'interessa

Multimèdia

Twitter