Portals

Nuevo logo ED

Actualidad

Ves enrere JOVES PROFESSIONALS EN DELEGACIONS DE LA UE

JOVES PROFESSIONALS EN DELEGACIONS DE LA UE


 

El programa de Joves Professionals en Delegacions de la Unió Europea (JPD), gestionat de manera conjunta pel Servei Europeu d'Acció Exterior i la Comissió Europea, oferix a joves professionals de la UE l'oportunitat de treballar en alguna de les Delegacions que la UE té repartides a tot el món.

Els candidats seleccionats realitzen pràctiques retribuïdes durant un període de dotze mesos començant en els mesos de setembre o octubre i contemplant-se la possibilitat que al final d'aqueix període es renove per altres dotze mesos addicionals.

Les convocatòries d'este programa són bianuals i s'oferixen dues places per cada Estat membre de la UE

En la pàgina web del Servei Europeu d'Acció Exterior (EEAS), pot consultar-se la convocatòria corresponent a 2023, la qual informa dels objectius del programa, la normativa d'aplicació, el número i destí de les places oferides, el procediment de presentació de sol·licituds incloent el model a emplenar, les condicions econòmiques que s'oferixen i finalment, el calendari previst per al procés de selecció.

En el cas dels candidats espanyols, les sol·licituds hauran de ser presentades exclusivament a través de l'adreça de correu electrònic seleccionjpd@maec.es, la data límit és el 31.01.2023

T'interessa

Multimèdia

Twitter