Portals

Nuevo logo ED

Actualidad

Ves enrere LA CONSTITUCIÓ ECONÒMICA DE LA UNIÓ EUROPEA

LA CONSTITUCIÓ ECONÒMICA DE LA UNIÓ EUROPEA

Organitzat per la UNED i amb una dedicació total de 375 hores, el curs La Constitució Econòmica de la Unió Europea té com a objectiu oferir un coneixement general de la Constitució Econòmica de la Unió Europea.

S'estructura en tres blocs, Constitució i economia a la Unió Europea, El marc de l'activitat econòmica, i La Unió Econòmica, Monetària i Bancària, impartits per tres professors universitaris de reconegut prestigi.

El Curs té dos objectius específics. D'una banda, s'inserix en el debat sobre l'orientació socioeconòmica de la Unió Europea: S'adscriu a algun paradigma en particular? Quina relació existix entre les polítiques de la Unió i la seua Constitució econòmica? D'altra banda, pretén complementar l'estudi de la Constitució econòmica espanyola, una matèria descurada des de l'adhesió d'Espanya a la Unió Europea, pel fet que ha sigut en gran manera europeïtzada, determinada i modulada per la Constitució econòmica de la Unió Europea. Des d'esta perspectiva la inevitable qüestió és: Quines competències queden per als Estats membres en matèria econòmica?

El Curs té una duració de sis mesos, i s'impartirà des del 17 de gener de 2022 al 30 de juny de 2022, amb una convocatòria extraordinària el 15 de setembre de 2022.

Per a més informació

 

T'interessa

Multimèdia

Twitter