Portals

Nuevo logo ED

Actualidad

Ves enrere NOVA POLÍTICA AGRÍCOLA COMUNA

NOVA POLÍTICA AGRÍCOLA COMUNA

L'aprovació dels 28 plans estratègics (un per cada país de la UE i dues en el cas de Bèlgica) per part de la Comissió Europea marca l'inici de la nova política agrícola comuna, a partir de l'1 de gener d'enguany.

264.000 milions d'euros de finançament de la UE ajudaran als agricultors europeus en la transició cap a un sector agrícola sostenible i resilient, i contribuiran a preservar la vitalitat i la diversitat de les zones rurals. El cofinançament i el finançament nacional complementari elevaran el pressupost públic total destinat als agricultors i les comunitats rurals a 307.000 milions d'euros per al període 2023-2027.

Una PAC més justa

Tots els plans estratègics donen suport a una renda agrícola viable i la resiliència del sector agrícola com a objectius fonamentals.

Una PAC més ecològica

Tres de cada deu objectius específics de la PAC es referixen directament al medi ambient i al clima.

Una PAC més social

Tal com s'indica en la visió a llarg termini per a les zones rurals de la UE, les zones rurals de la Unió travessen dificultats diverses, per exemple, en matèria de despoblació, accés als serveis bàsics i millora d'aquests, oportunitats d'ocupació i necessitat de millorar la connectivitat. La PAC invertirà en el teixit social i econòmic de les zones rurals de la UE.

Més informació

Resum dels 28 plans estratègics de la PAC

La PAC 2023-2027

Plans estratègics de la PAC

Cartes d'observacions sobre els plans estratègics de la PAC

T'interessa

Multimèdia

Twitter