Actualidad

Ves enrere OPINA SOBRE L'ANY EUROPEU DE LA JOVENTUT 2022

OPINA SOBRE L'ANY EUROPEU DE LA JOVENTUT 2022

Des del 17 de març fins al 14 d'abril, els joves i totes les parts interessades en la política europea de joventut tenen l'oportunitat de donar la seua opinió sobre l'Any Europeu de la Joventut 2022 a través d'una nova convocatòria de contribucions, publicada en el portal Dona la teua opinió de la Comissió.

Al mateix temps, la Comissió també està consultant a les parts interessades sobre les seues prioritats i idees en matèria de polítiques de joventut i sobre com enfortir la participació dels joves durant els pròxims anys. Els joves, les parts interessades i els coordinadors nacionals designats en el marc de l'Any de la Joventut també són consultats a través d'enquestes específiques. Per als joves, hi ha una enquesta disponible en el Portal Europeu de la Joventut.

Les contribucions es tindran en compte en la Comunicació de la Comissió sobre l'Any Europeu de la Joventut 2022, que es publicarà a la fi de 2023 i contribuirà a la reflexió i l'anàlisi de l'avaluació intermèdia de l'Estratègia de Joventut 2019 -2027.

 

T'interessa

Multimèdia

Twitter