Portals

Nuevo logo ED

Actualidad

Ves enrere PRÀCTIQUES BLUE BOOK

PRÀCTIQUES BLUE BOOK

El Ministeri d'Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació a través de la Unitat de Foment de Presència Espanyola en Institucions de la Unió Europea ha publicat una guia informativa sobre el programa de pràctiques de la Comissió Europea.

La Comissió Europea convoca dues vegades a l'any les seues pràctiques Blue Book, un dels principals programes destinats a joves europeus interessats a tindre una primera experiència professional en una institució de la Unió Europea.

Són pràctiques remunerades de 5 mesos de duració a realitzar en les diferents Direccions Generals, Serveis o Agències Executives de la Comissió Europea. Convocades dues vegades a l'any, oferixen al voltant de 800 places per convocatòria per a realitzar pràctiques principalment a Brussel·les

Les pràctiques Blue Book proporcionen la possibilitat de conéixer de primera mà les polítiques desenvolupades per la UE. Així mateix, permeten participar en el dia a dia de la Comissió o d'altres institucions, organismes i agències partícips del programa.

Els beneficiaris podran posar en pràctica els coneixements adquirits durant la seua etapa formativa en un entorn internacional, multicultural i dinàmic.

T'interessa

Multimèdia

Twitter