Actualidad

Ves enrere SOTEU 2023

SOTEU 2023

En vespres del discurs sobre l'estat de la Unió que pronunciarà la presidenta von der Leyen el 13 de setembre de 2023, la Comissió ha publicat hui una visió general del seu treball i dels assoliments aconseguits al llarg de l'any passat.

Esta publicació exhaustiva descriu les accions de la UE en resposta a la guerra d'agressió de Rússia contra Ucraïna i els esforços per reduir la dependència de la UE dels combustibles fòssils russos, així com els avanços en altres prioritats polítiques de la Comissió.

Es detallen les mesures adoptades per la Comissió per a reforçar la prosperitat i la resiliència de la UE a través de NextGenerationEU i REPowerEU, així com per a accelerar l'aplicació del Pacte Verd Europeu i fer realitat la Dècada Digital d'Europa.

També inclou una visió general del compromís de la UE amb els socis de tot el món, en particular en relació amb la seua agenda comercial, i destaca les iniciatives adoptades per a reforçar els pilars de la democràcia europea i construir una Unió de la igualtat.

La informació més recent sobre el discurs sobre l'estat de la Unió de 2023 pot consultar-se en la pàgina web específica sobre l'estat de la Unió.

T'interessa

Multimèdia

Twitter