SETMANA d'EUROPA

« Ves enrere

ESCOLES AMBAIXADORES DEL PARLAMENT EUROPEU

ESCOLES AMBAIXADORES DEL PARLAMENT EUROPEU

La Direcció General de Comunicació del Parlament Europeu organitza, per seté any consecutiu, el programa educatiu "Escoles Ambaixadores del Parlament Europeu" (EEPE), destinat a alumnat de centres d'ensenyament secundari i de formació professional (4t ESO, 1r i 2n de Batxillerat i FP).

El programa té per objecte estimular el coneixement d'Europa i de la democràcia parlamentària europea entre els joves, proporcionant-los un coneixement actiu de la Unió Europea, i del Parlament Europeu en particular. No es tracta només d'ensenyar dades sobre la Unió Europea, sinó també de donar-los l'oportunitat d'experimentar la ciutadania europea.

Els centres que participen en el programa es comprometen al següent:

  • Assistir a una formació obligatòria a Madrid (amb totes les despeses cobertes pel Parlament Europeu) que se celebrarà a l'octubre de 2021 (si les condicions sanitàries ho permeten) o telemàticament.
  • Mantindre un InfoPoint sobre el Parlament Europeu actualitzat en el seu centre educatiu en un lloc visible.
  • Treballar amb uns materials en línia proporcionats pel Parlament Europeu.
  • Realitzar activitats al llarg del curs relacionades amb la Unió Europea.
  • Celebrar el 9 de maig en el seu centre.

Els centres escolars que desitgen incorporar-se al programa hauran de fer-ho a través d'aquest formulari. Els centres que ja hagen sigut Escoles Ambaixadores i van abandonar el programa no poden tornar a inscriure's.

La data límit de lliurament serà el 6 de juny de 2021 a les 18.00. Es donarà prioritat a les sol·licituds que es presenten abans en el temps.