SETMANA d'EUROPA

« Ves enrere

LA UE DAVANT LES GRANS CRISIS: LA CRISI MIGRATÒRIA, EL CANVI CLIMÀTIC, EL BREXIT, LA CRISI ECONÒMICA I SANITÀRIA

LA UE DAVANT LES GRANS CRISIS: LA CRISI MIGRATÒRIA, EL CANVI CLIMÀTIC, EL BREXIT, LA CRISI ECONÒMICA I SANITÀRIA

Ja està oberta la preinscripció per al curs d'estiu "La Unió Europea davant les grans crisis: la crisi migratòria, el canvi climàtic, el Brexit, la crisi econòmica i sanitària", que s'emmarca en l'oferta de Cursos d'Estiu "Rafael Altamira" de la Universitat d'Alacant.

Este curs està dedicat a l'anàlisi dels desafiaments més importants als quals s'enfronta la Unió Europea en els nostres dies. Especialment, el Brexit, la prolongada crisi financera i econòmica, la crisi migratòria, la lluita contra el canvi climàtic i ara, a més, la crisi sanitària provocada per la COVID-19. El present curs permetrà a l'alumnat conéixer la resposta que la Unió Europea està oferint davant cadascun d'estos desafiaments en el marc de la Conferència sobre el futur d'Europa.

Les dates i horari del curs: del 12 al 15 de juliol 2021 de 09.00 a 14.00 h.

El curs es desenvoluparà en format "dual"; donant l'oportunitat de realitzar el curs tant de manera presencial en la facultat de Dret de la Universitat d'Alacant, com fer-ho de manera en línia. En este últim cas, les sessions podran seguir-se de manera síncrona a través del Campus virtual.

 

Places limitades.

Mes informació sobre el curs, preu i inscripció