SETMANA d'EUROPA

Ves enrere SETMANA D'EUROPA DES DE CASA

SETMANA D'EUROPA DES DE CASA

Des de Europe Direct Comunitat Valenciana, un any més, celebrarem la Setmana d'Europa, en esta ocasió canviem els actes presencials per diverses activitats en línia, en què us animem a participar.

  • Per què la Unió Europea ara?

Durant la Setmana Europea publicarem en xarxes socials una sèrie de vídeos en els quals, en menys d'1 minut, diferents representants de la societat valenciana presentaran cadascun la seua opinió sobre la importància de la Unió Europea en aquest moment.

El dia 9 publicarem un vídeo amb el resum de totes les aportacions.

Tothom podrà participar des de la seua casa donant la seua opinió i comentant els vídeos.

  • Sabies que…?

Al llarg de la Setmana Europea publicarem en les nostres xarxes socials i en els stories d'Instagram preguntes i curiositats sobre la Unió Europea relatives a la gastronomia, geografia, història, literatura i cultura europees.

Posa a prova els teus coneixements i demostra quant saps sobre la Unió Europea i els seus països.

  • Repte ViajaxEuropa sense eixir de casa

Suma't al repte de viatjar per Europa des de casa en Instagram, puja una foto representativa d'un viatge teu per qualsevol país de la Unió Europea i conta'ns la teua història i repta a dues persones més al fet que ho facen.

Termini per a la participació: del 22 d'abril fins al 7 de maig.

9 de maig: difusió de les millors fotos

  • Webinar: "las dos orillas del Mediterraneo" en col·laboració amb l'antena ENI CBC MED.

60 minuts per a conèixer casos d'èxit de cooperació entre les dues ribes del Mediterrani. Aprendràs què fa la UE amb la Política de Veïnatge i per què és important que la UE i els seus veïns busquen solucions comunes a problemes comuns.

7 de maig. 16.00 h.

Places limitades. Imprescindible inscripció en: https://europedirect.gva.es/es/formulari-inscripcio-jornada

  • Presentació del mapa de projectes finançats per la Unió Europea en la Comunitat Valenciana

Presentació en línia, per la DG de Finançament i Fons Europeus de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, del portal web de geolocalització d'actuacions cofinançades pels Programes Operatius FEDER-FSE en la Comunitat Valenciana 2014-2020.

És una eina intuïtiva que permet a la ciutadania conèixer, poder situar en el mapa i obtindre dades de les actuacions que estan cofinançades per la Unió Europea.

8 de maig

 

Segueix-nos en:

Instagram, Facebook o Twitter