Europe Direct

Què som

Europe Direct és una xarxa de la Comissió Europea destinada a acostar la Unió Europea als ciutadans sobre el terreny i a facilitar la seua participació en els debats sobre el futur de la UE. Els centres responen a preguntes sobre polítiques, programes i prioritats de la UE. El personal dels centres està disposat a col·laborar proactivament amb els ciutadans i les parts interessades perquè se senten més implicats en el projecte europeu.

 

Què fem

Oferim:

  • Informació general sobre temes de la UE
  • Respostes sobre qualsevol política de la Unió Europea
  • Informació pràctica sobre qualsevol tema relacionat amb la Unió
  • Les dades de contacte de tots els organismes europeus
  • Consells sobre la manera de solucionar els problemes pràctics que se li plantegen per a exercir els seus drets a Europa

Oficines

En la Comunitat Valenciana hi ha dos centres Europe Direct:

 

 

 

 

Europe Direct Comunitat Valenciana és un servei que la Generalitat Valenciana posa a la disposició de tota la ciutadania a través de la Direcció General de Relacions amb la Unió Europea i l'Estat. Compta amb dues oficines, una a la ciutat de València i una altra en la d'Alacant.

A més de la comunicació amb els ciutadans a través del seu web, xarxes socials i el seu servei de consulta, Europe Direct Comunitat Valenciana organitza i participa en activitats emmarcades en l'àmbit europeu, destacant entre les seues iniciatives, els butlletins Alerta Europa, sobre les principals novetats adoptades o en procés d'adopció de la Unió Europea i GVANext, sobre com s'articulen els fons Next Generation en la Comunitat Valenciana, a més de la guia Europa, oportunitats de formació i ocupació.

 

Vídeos:

 

 

 

 

 

                                              

 

 

 

El Centre Europe Direct Castelló albergat en la Diputació de Castelló, des dels seus inicis en 2018, acosta la Unió Europea a tota la província, a través de les seues cinc antenes situades en els Centres CEDES que la Diputació de Castelló té a Segorbe, Lucena, Morella, Vall d'Alba i Albocàsser. Perquè tota la ciutadania conega i puga accedir a més informació relativa a la UE, el Europe Direct Castelló organitza, participa i col·labora en accions de comunicació com a xarrades, jornades, conferències, fires i espais de debats. A més de la ciutadania en general, el Europe Direct Castelló, treballa per facilitar l'accés a la UE a empreses, emprenedors, entitats locals, estudiants, agents del territori, multiplicadors locals i de qualsevol persona que vulga resoldre una consulta relativa a la UE.

Av. Vall d'Uixó, 25 de Castelló de la Plana

 

Vídeos: