Actualitat

#ERASMUSDAYS 2020

#ERASMUSDAYS 2020

 

 

Entre el 15 i el 17 d'octubre de 2020 tindran lloc els #ErasmusDays, tres dies de celebració del programa Erasmus+ i dels valors europeus en els quals es basa.

Esta campanya, que arriba a la seua quarta edició, té com a objectiu donar visibilitat al programa i difondre els seus resultats a través de les experiències dels diferents actors que participen en ell. Per a això es convida tant a organitzacions beneficiàries com a participants individuals, treballadors en l'àmbit de la joventut o qualsevol altra persona o entitat relacionada amb Erasmus+ a realitzar tot tipus d'activitats en les quals compartisquen els seus projectes o les seues vivències.

En la present edició de 2020, es recomana realitzar activitats en línia. Exposicions, concerts, concursos, seminaris, conferències, taules redones, podcasts, desafiaments en xarxes, són alguns dels formats possibles.

Les activitats registrades i validades per l'Agència Nacional Espanyola (ANE) apareixeran en el mapa de la campanya. El termini d'inscripció finalitza el 14 d'octubre.