Visualització de contingut web

PREMIS I CONCURSOS

 PREMIS I CONCURSOS
 

EU Prize for Women Innovators

EU Prize for Women Innovators

El European Innovation Council premia, a través de Women Innovators, a dones emprenedores de la Unió Europea i els països associats a Horizon Europe per la creació d'empreses reeixides o la posada en marxa de projectes innovadors.

Termini: 30/06

 

 

 

 

EESC Premi Solidaritat Civil 2021

EESC Premi Solidaritat Civil 2021

 

El Comité Econòmic i Social Europeu premia les iniciatives eficaces, innovadores i creatives dutes a terme per organitzacions i / o persones en el territori de la UE que tinguen com a objectiu promoure una transició justa cap a una economia hipocarbónica i resistent al clima. 

Termini: 30/06

 

 

 

Youth4Regions

Youth4Regions

 

La Comissió Europea presenta el programa Youth4Regions per a ajudar estudiants de periodisme i acabats de graduar a descobrir el que la Unió Europea està fent per les regions.

Termini: 12/07

 
 
 
 
 
Premis a la Capital Europea de la Innovació
 
Els Premis Capital Europea de la Innovació reconeixen anualment a les ciutats europees que millor promouen la innovació en les seues comunitats.
 
En particular, la setena edició se centra en la contribució de les ciutats al desenvolupament d'ecosistemes d'innovació locals en benefici del benestar dels ciutadans i els emprenedors.
 
Termini: 15/07

 

 
Concurs de Fotografia sobre el Canvi Climàtic

 

L'Agència Europea de Medi Ambient (AEMA) convida als ciutadans a captar en les seues fotografies el que significa viure en un clima canviant a Europa, i a compartir la seua opinió sobre el canvi climàtic.

Termini: 01/08