Portals

Nuevo logo ED

Actualidad

Ves enrere PROGRAMA LIFE

PROGRAMA LIFE

La Comissió Europea ha anunciat una inversió per valor de més de 116 milions d'euros en projectes estratègics del nou Programa LIFE.

Este finançament ajudarà a huit grans projectes a Bèlgica, Estònia, Espanya, Itàlia, Polònia, Eslovàquia i Finlàndia a aconseguir els seus objectius en matèria de clima i medi ambient. Es preveu que els projectes mobilitzen importants fons suplementaris d'altres fonts de finançament de la UE, com ara els fons agrícoles, estructurals, regionals i d'investigació, a més dels fons nacionals i inversions del sector privat.

Entre els huit projectes estratègics finançats per la Comissió hi ha una iniciativa espanyola que rebrà 11 milions d'euros per a adaptació climàtica.

El projecte espanyol, LIFE eCOadapt50, pretén crear consciència sobre l'adaptació al canvi climàtic i involucrar a governs i empreses en l'establiment de les anomenades Estratègies Locals d'Adaptació al Clima a Catalunya. Estes estratègies ajudaran a mobilitzar la inversió local i a canviar les agendes polítiques i socials per a ajudar al fet que les economies locals siguen més resilients. També identificaran els territoris més vulnerables al clima i desenvoluparan accions per a augmentar la seua resiliència mentre brinden capacitació a les parts interessades per a aconseguir este objectiu.

Sumari del projecte

T'interessa

Multimèdia

Twitter